AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga

 • masa pelepasan:2022-03-26 14:21:10
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:409
 • Penerangan pantas:

  Aachen,Selepas ujian tiada muatan dijalankan normal selama jam, ia boleh dipindahkan ke operasi pada muatan, dan muatan akan b

Kandungan artikel

Selepas ujian tiada muatan dijalankan normal selama jam, ia boleh dipindahkan ke operasi pada muatan, dan muatan akan bertambah secara perlahan-lahan dari %, % dan % mengikut gred.

Isolasi konduktor pengubah kuasa adalah bahagian utama pengisihan dalaman. Beberapa konduktor patut melewati tengah koil elektromagnetik, atau diantara koil elektromagnetik, tongkat besi dan dinding tangki minyak kereta. Oleh itu, perlu memastikan bahawa jenis konduktor ini mempunyai kekuatan pemampatan isolasi yang cukup iaitu ruang izolasi.

AachenApa penyebab kegagalan inti pengubah kuasa?

Struktur kumpulan sambungan bagi pengubah jenis kering

BasarabeascaAkhir ekor kepala angin tegangan tinggi dan tekan tengah dibuat dari sisip tembaga dan bahagian terbenam, dengan kekuatan dan ketat yang baik, yang menyebabkan penyesuaian data dan mempunyai gaya yang unik dan bersih.

Lepaskan skru inti

Jatuh perkara asing dan menghancurkan


AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jagaApabila ujian muatan penuh dilakukan dan semuanya normal muatan boleh disambung.

Apabila kuasa output P bagi pengubah sama dengan kuasa input P,AachenParameter teknikal pengubah kuasa, efisiensi & ETA; Sama,AachenEksperimen pengubah distribusi, pengubah tidak akan menyebabkan kehilangan. Tetapi sebenarnya, tidak ada pengubah seperti itu. Energi elektromagnetik pengubah sentiasa menyebabkan kehilangan kunci kehilangan semacam ini adalah kehilangan tembaga dan kehilangan besi. Kehilangan tembaga merujuk kepada kerugian disebabkan oleh bilangan pusingan koil pengubah. Apabila arus mempunyai demam menurut bilangan pusingan koil, sebahagian tenaga elektromagnetik berubah menjadi tenaga dan hilang. Kerana kola elektromagnetik biasanya terluka oleh wayar inti tembaga dengan lapisan mengisolasi, ia dipanggil kehilangan tembaga.

Terlalu muatan jangka panjang pengubah kuasa akan perlahan-lahan menyebabkan pemanasan dan pengisahan penuaan koil solenoid, yang menyebabkan sirkuit pendek diantara koil, sirkuit pendek dua warna atau sirkuit pendek di tanah, yang menyebabkan pengubah kuasa menyalakan. Oleh itu, kekuatan pemampatan insulasi pengubah kuasa akan diuji sebelum pemasangan dan operasi, dan muatan berlebihan tidak dibenarkan dalam keseluruhan proses operasi.

Reputasi yang baikAlasan utama untuk kebocoran minyak adalah bahawa terdapat cacat dalam bahagian besi yang diletakkan

Impuls tiada-muatan menutup voltaj kerja tidak boleh melebihi % voltaj kerja yang ditandai pada pergerakan penukar, frekuensi menutup ialah kali, masa lambat selepas menerima kuasa tidak boleh kurang dari min, dan selang masa setiap penutup tidak boleh kurang dari min.

Contohnya pada tahun -an, program radio yang dilaksanakan oleh setiap keluarga di kampung mempunyai wayar tanah, dan mereka sering basah dengan air. Pendaratan perlindungan adalah untuk mengubur plat tembaga konduktor listrik logam dalam lapisan tanah, dan kemudian memimpin titik keluar dari jalan dengan garis transmisi, yang menyempurnakan perlindungan tanah. Kabel mendarat menentukan perlindungan wayar mendarat ≤ Ω. Perlindungan tanah adalah tindakan perlindungan yang ditetapkan untuk menghindari kemalangan keselamatan apabila menggunakan peralatan rumah tangga, pejabat dan peralatan elektrik lain.


AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jagaBahkan, wayar tanah bukanlah hanya jenis perlindungan pendaratan. Berikut menjelaskan secara terperinci bahawa wayar tanah adalah nama umum sistem pendaratan. wayar tanah dibahagi menjadi peranti pendaratan pendaratan perlindungan dan faktor keselamatan. Di antara mereka, peranti pendaratan faktor keselamatan boleh dibahagi menjadi perlindungan pendaratan, peranti pendaratan kejutan elektrik dan peranti pendaratan radiasi gelombang elektromagnetik. Pemasangan perlindungan adalah menggunakannya untuk loop untuk membuat kemudahan mencapai wayar grounding yang dinyatakan oleh fungsi.

Laporan pemeriksaan kualitiTerlalu muatan jangka panjang pengubah kuasa akan perlahan-lahan menyebabkan pemanasan dan pengisahan penuaan koil solenoid, yang menyebabkan sirkuit pendek diantara koil, sirkuit pendek dua warna atau sirkuit pendek di tanah, yang menyebabkan pengubah kuasa menyalakan. Oleh itu, kekuatan pemampatan insulasi pengubah kuasa akan diuji sebelum pemasangan dan operasi, dan muatan berlebihan tidak dibenarkan dalam keseluruhan proses operasi.

Bagaimana memilih pengubah jenis kering

Permukaan flange tidak sama, bolt ketat terlepas,AachenBerapa harga pengubah 1600KVA, dan proses pemasangan dan pemprosesan salah, sehingga bolt tidak ketat dengan baik, sehingga kebocoran minyak keseluruhan konektor boleh dikawal dengan kuasa besar; Jika operasi sebenar adalah selesa, shell logam juga boleh diikat pada masa yang sama untuk mencapai tujuan rawatan bocor.

AachenMaklumat produk lain
 • MartinSuhu pengubah minyak yang ditenggelamkanPerbezaan pelbagai produk

  MartinSuhu pengubah minyak yang ditenggelamkanPerbezaan pelbagai produk

 • PopradSumber tenaga pengubah adalahMengapa jumlah udara menjadi lebih kecil setelah menggunakannya d

  PopradSumber tenaga pengubah adalahMengapa jumlah udara menjadi lebih kecil setelah menggunakannya d

 • ZvolenTanda pengubah jenis keringIndustri mendapat faedah daripada sokongan dasar

  ZvolenTanda pengubah jenis keringIndustri mendapat faedah daripada sokongan dasar

 • Nove ZamkyTanda pengubah terbenam minyakHanya dengan R&D dan inovasi berterusan syarikat dapat berke

  Nove ZamkyTanda pengubah terbenam minyakHanya dengan R&D dan inovasi berterusan syarikat dapat berke

 • Spisska Nova VesTekanan pengubahJawab soalan magnetik bagi bahagian piawai

  Spisska Nova VesTekanan pengubahJawab soalan magnetik bagi bahagian piawai

 • KomarnoTeknologi pengubah terbenam minyakBahan sokongan penting untuk diproses

  KomarnoTeknologi pengubah terbenam minyakBahan sokongan penting untuk diproses

 • Spisska Nova VesTentang pengubahBerhati-hati semasa menggunakan titik-titik ini

  Spisska Nova VesTentang pengubahBerhati-hati semasa menggunakan titik-titik ini

 • RuzomberokTermometer pengubah terbenam minyakLangkah penyelesaian masalah terperinci

  RuzomberokTermometer pengubah terbenam minyakLangkah penyelesaian masalah terperinci

 • segera:Peringatan: Maklumat AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga memberi anda AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga oleh syarikat kami, perkhidmatan AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga. AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di AachenModel pengubah distribusiApakah langkah berjaga-jaga, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!